Punem tehnologia în slujba oamenilor.

obține o cotație

Portofoliu

  Consumatorul inspector

  Loialitatea se câștigă greu. Cunoaște și îmbunațățește satisfacția consumatorilor oferindu-le aplicația mobilă care creează o legătură directă între clienți și management. Consumatorii acumulează puncte cu fiecare părere, iar managementul poate lua decizii rapide pentru îmbunătățirea experiențelor de cumpărare.

  Merităm experiențe de cumpărare de top.
  Shopper experience upgrade

  eLearning

  eLearning pentru companii

  Modul în care învățăm s-a schimbat pentru totdeauna. Mailurile lungi, prezentările PowerPoint nu mai funcționează, iar trainingurile in-class sunt foarte scumpe. Vrei conținutul distribuit rapid în teritoriu pentru că aștepți rezultate rapid. Folosește soluții mobile pentru a transmite informații, sau evalua cunoștințe sau comportamente.

  Putem învăța oriunde, oricând.

  Digital marketing

  Ai bugete de marketing reduse? Creăm și/sau promovăm conținut relevant pentru audiențe potrivite afacerii tale, în funcție de obiectivele setate: instalări aplicații, vânzare, recrutare online, notorietate, engagement, etc. Integrăm platformele sociale cu produsele tale.

  Cheltuim mai puțin pentru conversii.
  digital marketing

  dashboard

  Raportare automatizată

  Timpul parcă este tot mai scurt si în loc să avem timp să gândim, interpretăm date, să găsim soluții sau să construim strategii, așteptăm prea mult timp pentru un raport ... raport primit când nimic nu mai poate fi schimbat? Împreună putem să studiem timpii petrecuți pentru diferite sarcini și găsim soluții de automatizare care să facă loc pentru valorificarea angajaților.

  Noi analizăm și voi luați decizii rapide.

  Formulare digitale

  Te-ai săturat de descifrat scrisul grăbit al clienților sau angajaților care au de completat cu pixul documente complexe? Vă putem ajuta cu o soluție extrem de simplă: pdf-uri completabile electronic, ușor chiar și de semnat digital. Dacă Registrul Comerțului poate să asigure crearea unei firme online în România (cu documente și semnături digitale), credem că orice altă instituție poate.

  Un mod eficient de a completa formulare.
  formulare digitale