TECH-IT-UP

Agentie de software si digital marketing

Construim site-uri web performante, aplicații mobile intuitive, platforme de recrutare și management al muncii, CRM-uri, CMS, mecanisme de recomandare, tablouri de bord live care economisesc ore de raportare zilnică și rezolvăm orice nevoi de digitalizare pe care le-ar putea avea o companie. Oferim toate serviciile necesare lansării unui produs digital: de la strategie la crearea numelui, identitatea vizuală, textele necesare pentru site, imagini reprezentative, SEO, content marketing și marketing digital.


Cum facem

Ne pasă de oameni și de timpul pierdut în pașii repetitivi

Suntem o companie tech agilă, dedicată automatizării pașilor repetitivi pentru a economisi timp prețios. Dezvoltăm platforme web la cheie, aplicații mobile, SEO, strategii de marketing digital profitabile, postări și campanii social media, gestiune canale video și email-uri inteligente.

Viziunea și strategia susținute de peste 18 ani de experiență în managementul afacerilor, pasiune pentru digitalizare, tehnologii și obsesia în găsirea celor mai bune soluții, sunt puse la treabă cu fiecare provocare.Cine suntem
Echipa noastră

cu cine colaborăm
Parteneri de încredere